Simplicity

Vackert golv

Jannice Wistrand

Bild: Tarkett

.

Då jag har semester och tittar in på mejlen sporadiskt hittade jag den här pressnyheten via bloggen Trendenser.  Kommer inte ihåg vilka ni varit som mejlat mig under våren/sommar och frågat om det finns vinylgolv med marockansk kakelkänsla och nu gör det alltså det! Golvet finns i två färgade mönster och heter Trend 200 och ni hittar det hos Tarkett. Superfint och perfekt alternativ till kakel.

Nu ska jag bege mig till vårt lokala Spa här i byn Trivas på Råå och unna mig en skön ansiktsbehandling innan det blir för varmt och strandväder.

Kram Jannice

Kommentera
Föregående artikel Öppna fönster...

Öppna fönster...

Bild: Simplicity

.

Vy från tv-rummet och ut mot terrassen.  Här hemma står fönster och dörrar på vid gavel och det väntas ytterligare en varm dag! Tror vi packar strandväskan och beger oss ner till havet. Vilken sommar vi haft!

Förresten när jag ändå visar bilden. Den här krukan får jag fortfarande mycket frågor om. Den är nu slutsåld även hos leverantören och utgår (?) men jag var inom kontoret och såg att den finns i en grafitgrå ton som är jättevacker (ser lite mörk ut på bilden) för er som önskar den. Perfekt till höstens inredning! Ni hittar den här.

Önskar er en fin start på denna vecka!

Stor kram,
Jannice

Inköpsställen: Boxar My Habitation. Solspegel, Blackballoon. Nagel ljusstake samt kruka, Dukatbord. Byrå, Holmbytorp.

Kommentera - 3 kommentarer
Nästa artikeln Vackert golv
Föregående artikel Shoppat hos Enkl…

Shoppat hos Enkla ting

För några veckor sedan besökte jag Kajsa med underbara butiken Enkla Ting! Ett måste att åka till för er som semestrar eller bor  i Skåne. Här finns både vacker miljö, inredning, kläder, trädgårdskrukor och växter. Och inte minst ett jättetrevligt fik där man kan luncha eller äta en god kaka! Hon har öppet torsdag-söndag! Och för er som inte har möjligheten att besöka henne finns även en nätbutik.

Med mig hem kom både denna vackra ljuslampett som blev perfekt mellan fönstren. Den både mjukar upp med sin form och ger kontrast mot det vita. Och fantastiskt trevlig att tända om kvällarna när vi sitter och äter.

Även den här vackra krukan fick följa med hem. Tror krukor har ersatt kuddbegäret för mig! Så roligt med maffiga varianter som kan stå som solitärer med en skön växt i ett fönster.

Bilder: Simplicity

Jag märker att jag inspireras mer och mer av  den franska feminina men ändå klädda eleganta stilen och jag ser fram emot alla idéer som ska genomföras i hemmet under hösten.

Här har vi varit barnlediga över helgen och ska snart hämta upp lilleman igen. Ååå vad jag saknar honom! Men vi har haft trevliga dagar på tu man hand, bara jag och maken. Köpenhamn var fantastiskt och vi avslutade kvällen igår på Sillen & Makrillen. En ljuvlig kväll på en fantastisk restaurang som jag verkligen rekommenderar om ni är i Helsingborg. Så här blev det helt enkelt två tips på utflyktsmål om du är i Skåne. Vet att ni är många som gärna vill ha det, så jag ska väva in lite då och då här på bloggen.

Önskar er en fin söndag!

Kram Jannice

Kommentera - 4 kommentarer
Nästa artikeln Öppna fönster...
Föregående artikel Mot Köpenhamn

Mot Köpenhamn

20140719-093707-34627999.jpg

På väg till Köpenhamn med maken! Det var alldeles för längesen vi var i denna underbart inspirerande stad.

Det kommer bli varmt, varmt men ack så härligt!

Fin lördag på er allihop!
Kram Jannice

Inköpsställen: Blus Lindex, shorts Ginatricot, väska Michael Kors och sandaler från Sthlm DG. Solglasögon, Ray Ban från Marega Optik.

Kommentera - 4 kommentarer
Nästa artikeln Shoppat hos Enkl…
Föregående artikel En morgon i juli