Simplicity

Kök med restaurangkänsla

Just nu färdigställer jag mitt projekt hos NCC. Jag inreder deras nya kontor, fyra våningsplan i Helsingborg. Ett nybygge som de flyttar in i under våren 2015. Här är en av mina moodboards som jag utvecklade till att passa även till privata hem, tänkte det kunde vara roligt för er att se. Jag vill att deras matsal ska kännas mer som än restaurang än en skolmatsal. När man tillbringat förmiddagen i kontorslandskap som är ganska så sterila miljöer, ska det kännas skönt att komma in i en riktigt inredd ”restaurang”, med bord i valnöt, väggar i mörkt petroleum, en skön soffa att slappa i, sitta och ta en snabb kopp kaffe vid ett bardbord, eller äta en god måltid med kollegorna runt bordet.

Önskar er en fin kväll!

Kram Jannice

Inköpsställen i detta kollage: Sjuanstolar, matsalsbord och klocka, Lännamöbler. Sideboard, Ikea. Kuddar från Sleepo.se. Muggar från Eva Solo, lampa, Menu, finns hos Dukatbord. Vaser finns snart hos My Habiatation.

Kommentera
Föregående artikel Loppis & jul…

Loppis & julshopping!!

Dags igen för lite rekvisita-loppis! Nätbutikerna Dukatbord, My Habitation och Ljuslandet håller öppet här på lördag mellan klockan 10-15 och erbjuder 20% på ordinarie sortiment och då passar jag på att rensa där hemma och på kontoret och kör en liten rekvisita loppis innan jag går på mammaledighet. Det blev ju populärt sist! Lampor, tavlor, kuddar, Tine K och Day Home plädar/överkast, Gynninglitografi, korgar, m.m. Julshopping, julmusik, julstämning, pepparkaka och bra erbjudanden. Ni som bor i södra Sverige eller har vägarna förbi kom och kika på min färg för Kalklitir, ställ frågor om inredning och fynda! Hoppas vi ses på Landskronavägen 18 i Helsingborg.

Kikar in lite senare, kram Jannice

Kommentera
Nästa artikeln Kök med restaura…
Föregående artikel Vardagsrums i ol…

Vardagsrums i olika stilar

För någon vecka sedan hade jag och Annika en heldag hemma hos mig med att fota olika stilar i vårt vardagsrum. Jag vet hur mycket ni tyckte om mitt inlägg ”ett rum 3 stilar” sist, och så fick jag möjlighet att låna lite produkter från hennes butik. Här en smygkik på en stil vi kallar ”Parisienne”.

Så håll utkik på bloggen för snart kommer efter inläggen.

Önskar er en fin start på denna vecka!

Kram Jannice

Kommentera - 6 kommentarer
Nästa artikeln Loppis & jul…
Föregående artikel Rice

Rice

IMG_7234.JPGSitter på barnkalas (Charlie första) och glädjs åt hans lycka att få busa, äta tårta och skratta med sina kompisar. Och få vara bjuden på kalas. Oj så stort! Gulle! Decibelnivån är i underbar *ler* och jag passar på att göra ett blogginlägg.Jag satt nämligen och kollade in bilder på kameran och hittade dessa från Rice eventet jag var på för några veckor sedan! Rice är kanske inte självklart märke för mig, men jag hittade många godbitar. Tex denna söta mugg i dov rosa till sommarens picknickar. Det blev både muggar och tallrikar!Förvaringsboxarna är ju underbara till småfolket. Så fina boxar till Charlie och kommande bebisrum inhandlades! Lite lampor och dekoration blev det också. Kommer bilder när rummen blivit klara.

IMG_6933.JPG

Så här gillar jag Rice! Tillsammans med mörkt trä, beige, gråa och vita toner som gör deras färgglada produkter lite mer sobra och ”vuxna”. Like!

Önskar er en fin söndag! Efter kalaset ska vi på byns julskyltning! I år ska det bli extra mysigt!! Har riiiktig julfeeling!

Kram Jannice

Kommentera - 2 kommentarer
Nästa artikeln Vardagsrums i ol…
Föregående artikel Helgens Feng Shu…