Simplicity

Helgens Feng Shui tips

Den här veckan blir det en enkel uppgift! Ingen rensa hysteri utan den här fredagen eller helgen, köper ni en vacker blomma eller växt ni längtat efter, eller varför inte en lite för stor höstbukett till dig själv, bara för att du är värd den?! Sätt dig en stund med tända ljus eller ännu bättre i värmen av en sprakande brasa. En god bok och något gott att dricka i handen! En timmas njutning och känslan av att du faktiskt unnat dig något riktigt onödigt vackert skapar välbefinnande och ger energi för en hel vecka.

Önskar er en fin helg. Ta hand om er och glöm inte att njuta av de små stunderna av lycka.

Stor kram Jannice

Kommentera - 3 kommentarer
Föregående artikel Veckans kap!

Veckans kap!

Jannice Wistrand

Veckans budgetkap! Sitter här och jobbar och hamnade in på denna produkt! En nedsatt sisalmatta, finns hos Jysk. Pris, 550 kr för  storleken 160 cm x 230 cm. Finns även i strl 135 cm x 190 cm för 450 kr. Sisal är både slitstarkt, ger värme åt en annars kall vit inredning, och kan ge en både skön kolonial känsla till rummet, eller varför inte inspireras av en klassisk inredning i en våning på Östermalm? Tumme upp! Denna ska jag styla med den 18 november på Jysk eventet!

Fin eftermiddag till er alla!

Kram Jannice

Kommentera
Nästa artikeln Helgens Feng Shu…
Föregående artikel Fars dag tips!

Fars dag tips!

Kollage: Simplicity

 

Nästa söndag, den 9:e november är det Fars dag! Så jag tänkte varför inte lite presenttips här på bloggen! En ursnygg väckarklocka, (för inga mobiler närmast huvudet när man sover, ajabaja enligt Feng Shui) design Arne Jacobsen och finns hos Länna möbler. Både kängorna och kläderna på denna trevliga hunk *blink* är från H&M. En snygg plånbok är aldrig fel, denna hittade jag hos Gant. Ishink och shaker till barbordet inför höstens och vinterns alla trevliga sammankomster. Lika njutbart för mamsen att titta på. Sen ett boktips! Jan Guillous senaste ”Att inte vilja se” som finns att klicka hem hos Bokus. Lite olika prisklasser, lite gott och blandat! Hoppas det inspirerade er!

Kram Jannice

Kommentera
Nästa artikeln Veckans kap!
Föregående artikel Gofika en tisdag

Gofika en tisdag

Igår var mamma och pappa över en sväng! Det blev gofika med kardemummabullar, surdegsbröd och jordgubbar som verkligen smakade sommar. Finns det något godare?! Båda tavlorna är nu uppe i matsalen och nu fattas bara en belysning över dem. Den uppmärksamme ser även att sideboarden fått en en ny lampa. Jag har länge önskat mig godingen från House Doctor och nu är den alltså på plats.

Vårt basporslin är från Rörstrands serie Swedish Grace och vi har valt det i vitt, med en del assietter och skålar i grått och smutsrosa.

Gardinerna som snart ska upp, är inne hos sömmerskan. Därefter har nog det mesta fallit på plats i vår matsal och i vårt vardagsrum. Då kommer fler bilder på helheten, Förresten de söta servetterna är från Rusta och fanns i olika ”softade” färger. Tjocka, lyxiga och endast 10 kr för ett paket! Kap!!

Önskar er en fin onsdag! Här bär det iväg ner mot Malmö. Idag ska jag besöka både Ilva för kunds räkning och Jysk inför mitt stylinguppdrag i mitten av november.

Kramar Jannice

Kommentera - 12 kommentarer
Nästa artikeln Fars dag tips!
Föregående artikel En Feng Shui ana…