Rensa i röran med Feng Shuins verktyg – så kommer du igång!

2017-05-26 3 kommentarer
Feng Shui / Inspirationsbilder

rensa i röran, feng shui med addsimplcity

SH nr 9 allrum motsatsförhållanden

Att kunna rensa ligger ofta i hur vi mår. Att samla på sig handlar ofta om rädsla. Vem har inte tänkt, det kan ju vara bra att ha. Handen på hjärtat, hur ofta har det varit bra att ha? Gör dig själv en stor tjänst genom att skoningslöst släppa alla saker som du inte inte tycker om och som du inte behöver.

Fråga dig själv:
– Vad är det värsta som kan hända om jag gör mig av med den här?

Grundläggande orsaken är att vi återskapar i det yttre det som finns i det inre. Rädsla, oro och stress har en tendens att blockera oss från att gå vidare i livet. Ju mer laddade föremålen runt omkring oss är, desto värre. Saker som du har tråkiga associationer till skall ut ur ditt liv, bär för all del inte ner dem i källaren eller till någon annan förvaring, då stjäl de bara onödig negativ energi. Klipp banden för gott och våga bli fri! Det ger både energi, kraft och lust!

När du ska rensa är mitt tips att du gör 4 högar:

SPARA

– det du älskar och det som du fortfarande vill ha i ditt hem.

SLÄNG

– trasig föremål som inte har någon funktion längre.

SKÄNK

– saker du vet andra i din närhet eller utanför din bekantskapskrets skulle bli glada för eller hjälpa andra.

SÄLJ

– saker som du lagt ner pengar på och som du vet du kan få en bra slant genom att sälja och därmed få pengar över till något ni hellre vill ha eller göra, en resa exempelvis.

Kanske något att ta tag i nu i helgen? Glöm inte att börja i liten skala! Bättre att få något gjort än känslan över att det känns övermäktigt!

Lycka till!

Nu drar maken och jag mot Göteborg och firar bröllopsdag på Suite BelleHotel Pigalle! Något som tydligen ska vara något utöver det extra! Häng med på Instagram!

Kram Jannice