En titt in hos min vän som säljer sitt hus

Ikea kök

Min väninna Annika tillika Roos Interiors grundares hem är till salu! Annika och jag träffades för 6 år sedan och har följt varandra under många år i vår utveckling av våra företag.

En underbart härlig vän med skön humor och mycket klokskaper. Ni vet den där känslan att man förstår vad någon menar utan att man behöver säga något. Vi hörs inte så ofta då vi nu är på olika håll, men det behövs bara ett sms så är vi där igen. Vi besökte mässan i Paris ihop, gjort Stockholms mässor med lilltullan i vagn, och vi har både delat kontor och många fikor under åren.

Efter att hon drivit butiken My Habitation i några år, valde hon att endast jobba med varumärket Roos interior, som blev en framgångssaga i sig. Men Annika nöjde sig inte med det. Hon ville något nytt, och modig som hon är, sålde hon företaget och började plugga logistik och omskola sig. En dröm hon haft. Älskar när människor vågar följa sitt hjärta! Heja!

Nu stundar nytt boende och här är några bilder från familjens kök som håller fin balans. Metallelementet som genomsyrar köket (ljusgrått och vitt) bryts av med svarta inslag som ger vatten (stolarna, den stora lampan pallen). De mörka träramarna, skärbrädena och bordet ger jord. Växtligheten i kryddor, äpplen, bukett med blommor blir trä och belysningen och de tända ljusen tillhör eldlementet.

Huset ligger i Helsingborg och du hittar fler bilder och information om boendet här.

Nu ska jag lämna barnen på förskola/skola och sedan blir det piff här hemma. Det vankas fotografering till en tidning imorgon (kul!) och jag är sugen på lite ny känsla här hemma. Känner mig inspirerad att fixa vilket jag inte gjort på länge. Så det gäller att passa på!

Ha en fin dag kära ni!

Kram Jannice

Bilder: Våningen och Villan

LOADING..