Dynor till utemöbler

Bild: Simplicity

Vilken morgon!! Skjutsade maken vid kl 06 imorse och passade sedan på att ta en promenad i det ljuvliga vädret. Havet var helt stilla och det var så underbart att bara sitta och titta ut över vattnet, se Oslofärjan så sakteliga gilda förbi. Fågelkvitter…. En rund sten från stranden i min hand. 

Morgonens tips! Så här i midsommartider med vänner, släkt, färspotatis, köer och annat ståhej. Glöm inte att stanna upp, andas, njut och låt tankarna bara får sväva fritt.

Följ med mig upp på vår 4:e våning. Japp, vi har faktiskt så många våningar om vi räknar med källaren. Så ni kan tro man har fast rumpa av allt spring i trappor *hehe* Längst upp har vi ett gästrum och en takterrass som vi byggde till något år efter det att vi köpt huset. Vårt hus har nämligen ingen trädgård, bara en liten plätt utanför på kullerstenen, så vår lilla oas på taket är helt underbar att ha vackra sommardagar.

I år, hittade jag äntligen dynor till våra vita bänkar. Blå och vitrandiga som passar bra när man bor vid havet. Dessa finns även i beige/vit och röd/vit och går att köpa på Rusta för 79:-/st.

Imorgon är det midsommarafton och jag hoppas så många som möjligt av oss får fira den ute i år. Jag hoppas det vackra vädret håller i sig. Men men… inget man kan rå över. Jag hoppas iaf vi får sitta på takterrassen och gotta oss i både sol, sill, snaps och söta jordgubbar.

Nu ska jag åka till Höganäs Keramik och sedan hade jag faktiskt tänkt att ta mig lite ledigt.

Kram kram Jannice