Inspiration trädgårdsfest – Sofiero

I fredags besökte jag trädgårdsfesten på Sofiero. Vädret var underbart och det bjöds på en massa inspiration. Här ser ni exempelvis världens största brudbukett. Det gick till och med att gå in i den. Bakom ser ni slottet, och framför buketten en prinsessa, hehehe.

Underbart vackra saker hos Tidlösa Trädgård (www.tidlosatradgard.com) den vackra grinden av armeringsjärn och de underbara plattorna som man låtit bli bokstäver där ordet kärlek växer fram. Vill ha till mitt kommande Madickenhus!!

Vi pratade även med Peter på Kullabygdenskeramik (www.kullabygdenskeramik.blogspot.com). Här inhandlade jag två urvackra svarta krukor som jag ska visa vid ett senare inlägg. Här har ni två tips vad man kan göra med lerkrukor som jag tycker var ursmart.

Här sitter Anna och vilar sig (välförtjänt) i solen. Själv sitter jag i telefonmöte med Höganäs Keramik. Tänk vad smidigt det är med mobiltelefon, nu kan man förena nytta med nöje.

Om man inte har något att göra, kan man sticka sig en outfit till sin cykel.

.... och har man fortfarande inget och göra, kan man sticka en till sina trädgårdsredskap.

Här är ett av bidragen i tävlingen. Denna heter "Prinsessan på ärten" och är designad av Jeanette på Blomsterkompaniet i Malmö. Det var detta bidrag även Anna Inreder var med och byggde. Ett fantastiskt konstverk där man visade att nejlikor inte behöver vara tråkiga.

Vinnaren av tävlingen blev denna vackra kreation. Denna var kreerad av Västragård Varalöv. En säng som nästan gav en trollsk känsla, med mycket grönt och dämpade lila toner.

Avslutningsvis - finns det något vackrare än fjärilar? Den här rackaren förevigade jag med min Sony A200 som jag nästintill är kär i.