Handfasta tips i Färg & Stil

Bilder: Simplicity

Sötast i skogen (!) blir man väl i dessa godingar. En underbar present som jag fick i torsdags. I love them! Ett par riktiga Jannice gummistövlar som passar fint i regnet, till tunika, lång kjol, eller med ett par jeans istoppade.

Förresten, vet du om att genom att stoppa i byxorna i stövlarna breddar du vaden, och tycker du att du har breda höfter så väger detta upp och gör att din nedre del upplevs smalare. Smart va!

Japp som ni märker har jag bestämt mig för att ta upp handfasta tips i färg och stil här på bloggen. Känner att det finns utrymme för det, då det inte finns någon blogg i ämnet (de flesta tar fokuserar på trender). Jag kommer tala om kroppsformer, ansiktsformer, saker att tänka på när man klär sig (optisk illusion) där man utgår från människan det ska sitta på och INTE vad som är hett just nu. Hur man bygger en garderob med flertalet kombinationsmöjligher m.m. Kategorin ni kommer hitta detta ämne under är Färg & Stil.Nu får jag besvära er om en fantastiskt söndag. Tack sweeties för att ni tittar in här. Det gör mig sååå glad. Här hemma blir det myspys med gratisfilm (från när jag vann Most Wanted) och en skål med plockgodis! GI?? Näää, inte mycket – men GFS, gott för själen 😉

Kram Jannice