Då jag också arbetar som färg-och stilkonsult åt människor och då ni önskade mer inlägg om detta ämne, så kör vi det lite då och då här på bloggen. Vi börjar med en enkel fråga - �r klädseln viktig?

Svar JA – Klart den är!

Visste du att vi människor placerar omedvetet in folk i fack. Vi har 30 sekunder på oss att göra ett gott intryck, på den tiden har vi knappt hunnit öppna munnen. Vårt första intryck ska alltid bekräftas och vad är det då som gör att vi bestämmer oss för vad, vem och hur en människa är?

  • Vad vi har med oss i bagaget sedan tidigare.Vilka människor vi är vana vid att se och umgÃ¥s med.Stilen (klädstilar sänder ut signaler). Gör ett test, känn pÃ¥ orden och se personen framför dig; palestinasjal, kostymklädd, skinnkläder svart hÃ¥r och piercing, oddmolly och Huntergummistövlar, pärlor ballerinaskor pilotglasögon och gucciväska, trikÃ¥tröja och jeans, rött läppstift blond och leopard, anorak och sneakers.Färger och färgkombinationer sänder ut olika signaler (mer om detta framöver)

.Alla dessa saker väger vi in när vi träffar en människa.

Själklart bryr vi oss också om vad människan har att säga. Men låt oss säga att alla säger liknande saker och har samma duktiga kompetens och CV vid en anställningsintervju. Vem tror ni får jobbet? Förmodligen den som sänder ut de signaler som bäst stämmer överens med vad företaget står för och eftersträvar.

Vilken dag mamma och jag har haft!! Vi har precis kommit till hotellet här i Göteborg och fått uppleva en fantastisk timma var med ett medium, snarare ett utveckande samtal på det personliga planet. Jag är tagen! Vilken kvinna! Det har varit sååå bra. Nu ska vi dricka lite vin och sedan blir det god middag.

Vi önskar er en härligt tisdagskväll, för det ska vi ha!

Kram Wistrand x 2