Mockainspiration och kurs!

Bilder Damernas värld: Väska från Zara, 679 kr. Handskar från H&M/Hm.com, 249 kr. Skor med kilklack från Nilson/Nilsonshoes.com, 799 kr

Vill påminna er om att det finns fortfarande några platser kvar till tisdagens kurs (26:e okt) i Färg & Stil. Lika viktigt som första intrycket är av ett hem och en arbetsplats, är första intrycket av en människa. Vilka färger och kläder tar fram det bästa hos dig? Hur får man en välplanerad garderob med färre plagg och massor med kombinationsmöjligheter? Vilken garderob speglar din personliga stil?  Genom att förstå yttre och inre linjer, kan vi med optisk illusion skapa de former vi önskar! Mer om kursen läser du här.

Fin mockainspiration till hösten. Tänk som i inredning när du klär dig. T ex ett material som mocka har en lite ruffigare yta och är då betydligt vackrare till en silkesblus, blanka byxor eller feminina material och former. Se också tydligheten på varm och kall ton mellan väskan som är varm och handskarna som är riktigt kalla i sin färg. Vilket klär du bäst i?

Nähä, tillbaka till fixet här hemma inför fotograferingen i eftermiddag! Kram på er, Jannice