Vårt nya hus!

Bilder: Två generationer Magnussons

Hemma igen efter fantastiska dagar i London! Idag blir det till och arbeta ikapp lite förlorat jobb. Läsa igenom mejl, slänga in en tvättmaskin och beta av listor. Antog att ni är nyfikna på vad vi köpt för nytt hus och vart? Så här kommer en sneakpeak….

Vi kommer så klart inte lämna vackra Råå. Närheten till havet, den lilla fiskehamnen och människorna är fastnitade i våra hjärtan. Huset vi hittat ligger ungefär 300 meter från där vi bor idag. Vi ska nu bli med trädgård och huset har stora förutsättningar till att bli en riktig pärla! Det är redan en pärla enligt mig. Men man vill ju sätta sin egen prägel och göra det till sitt! Tänk er annan färg på fönstrena, bort med den gulrandiga markisen och utemöblerna. Kanske ett vackert segel? Kolla in de fyra allrumsdörrarna i spröjs ut mot trädgården. Tänk er dem inifrån vitmålade. Ojojoj… det kommer bli sååå fint!

Så där ja… första kiken på vårt nya hus utifrån 😉 Nyfikna på mer?? Jag lovar att ni kommer få följa med oss under renovering, målning, jakt på möbler (för här saknas det mycket då det är större) och jag tänkte tom låta er få vara med och inreda ett rum. Vad tror ni??

Nä nu måste jag jobba lite här…

Kram så länge, Jannice