Moodboard till vårt allrum

Kollage: Simplicity

Hej på er finingar! Torsdag och det börjar bli helgfeeling. Inte dumt alls! Där vi bor nu på 40 kvm, ska snart börjas spacklas och målas. Färgen på väggarna kommer bli grå och golvet är marmor. Fönstrena blir vita och vi har inhandlat 2 av ovanstående soffor i Howardstil från Ilva i svart/vitrandigt.

Min moodboard för detta rum går i basfärger, för att enkelt byta ut kuddarna till svalkande dimblått om sommaren, rostrött, purpur på hösten och som här med toner som puder och grålila när vårkänslorna pockar på. I detta rum kommer vi även ha ett skrivbord och en till förvaringsmöbel á la Mad Men, hihi.

Just nu letar jag soffbord. Alltid lika svårt att hitta snygga tycker jag. Kolla vilken skillnad det blir på stilen, bara att ändra soffbordet i moodboarden. Det är därför jag tycker det är så bra att alltid göra ett kollage hemma innan man går ut och shoppar. Känn in, vilken stil är du och vad passar dig bäst? 

Bord, Svenskt tenn - ger en klassisk stil.

Bord, Noguchi Coffee Table - ger en mer modern känsla.

Koffert från Ilva - ger en mer bohemisk stil.

Bord Ilva - ger en mer naturlig och jordad känsla.

Bord Ikea Stockholm - ger ett mer sofistikerat uttryck till rummet.

Vilken stil gillar du bäst?

Nähä… nu ska jag ut till kontoret i Höganäs, sen ska jag nog kika på en heltäckningsmatta som ska passa in i min ”fluff-fluff” walk-in-closet!

See you sunshines!

Jannice

Dagens inlägg på Design Day by Daybloggen – underbara Alvar Aaltos minivas