Färgen i vardagsrummet

Lite vårinspiration som jag planterade härom dagen i min 2 1/2 liters Höganäs Keramikskål. Livar upp bland byggdamm och flyttröra. Snart kan även du bli lycklig vinnare av denna skål. Håll utkik på Design Day by Days Facebooksida.

Så roligt att sååå många av er tyckte om färgen på vår fondvägg i blivande TV rum. Nu har jag letat upp färgen bland alla burkar här och koden är Nordsjö S2005-B50G.  Tänk dock på vilket väderstreck ni har fönstrena åt, eller eventuell färgsmitta från ett annat hus mittemot innan ni målar. Söderläge och västerläge ger varmare ljus, nord och östljus gör färgen kallare. Själv har jag lust att måla om grannens gula tegel mitt över som gör vår husfasad nicotingul istället för vit, haha. Tur det är baksidan, hihi.

Svar angående lister i taket. Nej vi kommer inte ha någon list i taket som någon frågade. I allrummet däremot ligger en vacker bred stuckaturlist som passar stilen och takhöjden. I vardagsrummet är dock takhöjden inte överdrivet hög och därför vill jag inte ”minska” den med en list.

Nu tar vi helg va?!

Kram på er, Jannice