Våffeldagen!

Bilder: Simplicity

Mmm…. idag är det våffeldagen hörrni! Underbart enkelt att göra och så himla gott! Tidigare i veckan bjöd jag hem våra vänner på våffelkväll. Dukade gjorde jag med vackra serien Mon Amie från Rörstrand. Vill du se fler bilder från dukningen kan du kika in här.Fredagsmorgonen började jag och min väninnan Jeanette med VIP frukost på H&M i Helsingborg.

Kul att se vårens nyheter och handla till reducerade priser! Det blev en ursöt jacka i pudrig rosa, och så lite accessoarer som livar upp en ”mamma-basgarderob”.

Känner mig så himla nöjd. Igår gjorde jag färdigt en massa pappersarbete med det nya Aktiebolaget som jag startat. Försäkringspapper, skatteverket, preliminärdeklaration, och mycket annat som legat som surdegar i renoveringsröran. Så idag känns fredagen extra härlig! I eftermiddag har jag en inbokad konsultation hos en tidigare kund, sedan blir det helg!! Och så blir någon ett år äldre på söndag… 😉 så lite fix inför det blir det också!

Kram på er, Jannice

PS. Tack för alla fina ord om vår renovering i förra inlägget. Jag ska bums fråga målarna efter NCS koden.. många burkar att välja mellan här, samt svara på era resterande frågor. DS.