Hallen börjar….

Bild: Simplicity

….bli klar! Fönstret mellan tambur och trapphall (innefönster som jag älskar) är nu vitmålad! Den gråvitrandiga tapeten i hallen är på plats och jag kan riktigt känna hur bra det kommer att bli. Den uppmärksamma ser också att vi äntligen fått bort mässingsspegeldörrarna…Huuuua! Ni må tro det blev skillnad när även trappen blev vit (som ni kan ana genom fönstret). NAJS! Nu inväntar vi bara de här strömbrytarna som ska bytas ut i hela huset. Tror det kommer bli fint till den gamla/nya stilen. Tidigare ägare hade 4 olika varianter av strömbrytare. Nu blir det enhetligt och fint!

Vägguttag, strömbrytare och dimmer kommer från serien Renova. Finns i alla varianter, så som taklampauttag, dubbelströmbrytare osv.

Nu ska jag ta fram penseln här och göra lite nytta, några hyllor som jag vill måla. Idag har jag faktiskt suttit och solat näsan och plockat i trädgården heeela dagen, medan grabbarna skött finliret inne i huset. Kan man göra annat när det är så varmt och soligt ute?! Underbart! Jo förresten jag har också hunnit med att duscha Bosse då han näst sista dagen med hantverkarna på plats, lyckades få färg på sig. Sötisen!

Nähä, måla va det ja!

Kram på er, Jannice