Somriga fikastunder

Bilder: Simplicity

Här hemma myser vi med lillkillen, fikar, äter kakor och bullar som mamma var snäll och bakade medan vi låg på BB. Jag själv hade en ambition om fylla frysen men han kom ju en vecka för tidigt så min jäst ligger fortfarande i kylen och pockar på uppmärksamhet.

Omedvetet eller medvetet, så i måndags när värkarna startade hade pallar från Iittala anlänt hem hit med varuprover, porslin och annat kul. Vi hade det sista att packa upp och fixa här hemma, vi klippte gräset och gjorde iordning det sista innan vi åkte in på BB senare på kvällen. Det var ju ett perfekt sätt att hålla igång, gå upprätt och inte tänka så mkt på att det gjorde ont. Inredningsplock funkar även som smärtlindring, hihi.

Det var iaf underbart att komma hem till ett färdigrenoverat hem, ordning och reda och veta att vi bara kan njuta av lille Charlie och den här tiden till fullo.

Bild: Simplicity

Något som ger extra njutning till fikastunderna med familj och vänner är denna ljuvligt vackra servis Pergola från Rörstrand. Visst är den somrig? Perfekt att duka upp godsaker på nu när det kommer besök.

Då var det fredag mina vänner. �ven om det spelar mindre roll här hemma så kan jag tänka mig att ni är många där ute som gläds idag. Verkar bli fint väder även denna pingst. Härligt!

�nskar er en fin fredag och hoppas solen kommer lysa på er i helgen!

Kram Jannice