Hemma hos toppfotografen

Ljuvliga bilder exklusivt från toppfotografen Birgitta Wolfgang Drejers hem. En vacker mix mellan avskalat vitt, bohemiska tyger och feminina accentfärger.

Personliga foton på väggarna och trämöbler som bryter av det vita, grå och svarta ger en värme till det avskalade hemmet.

Designklassiker finns det gott om. I köket samsas Arne Jacobsens mjuka runda ”Myranstol” med den mer maskulina rektangulära köksbänken och barbordet.

Det är en konst i sig att skapa vackra bokhyllor utan att det ger ett rörigt intryck. Här har man använt sig av kontraster och inte mycket färg för att ge ett harmoniskt intryck, trots mycket saker i hyllan. �ven här återkommer blekt rosa och lila som accentfärg och ger ett mjukare intryck till färgen vitt, de kantiga stolarna, Barcelona fåtöljen och den rostfria maskulina köksutrustningen.

Bilder: Sköna Hem

�ven om hemmet går i vitt, svart och grått, finns alltid en liten del av de valda accentfärgerna med i bilden (rosa och lila) samt trä som ger värme åt inredningen. Märk väl hur lite det behövs om resterande del är så pass vit och minimalistisk. Ser förresten att det ser ut som vår kassett i kaminen. Nice!

På nedersta bilden hade en kohud i brunt, beige och vitt varit ursnygg mitt på golvet när hösten börjar närma sig. Skulle ge eld åt rummet och en känsla av lugn och mys när det mörknar ute. Passar också framför spisen, då man bara kan slänga fram lite kuddar på golvet om kvällarna och mysa framför brasan.

Kram  Jannice