Sommargarderoben tackar för sig

House to Home

Idag har sommargarderoben rensats ut. Vissa saker följer med till nästa år och andra får åka till UFF. Nästa vecka ska jag invetera vilka höstplagg som bör inhandlas. Det är massor som fattats när man gått och varit gravid och inte köpt något förra året. Jag ligger liksom efter.

Dags att välkomna hösten och alla de vackra färger som den har att erbjuda. Jag tycker det är en skön känsla att se över sina kläder. Rensa undan, ge bort, sälja på loppis och ge plats åt nya härliga plagg.

Att kontinuerligt rensa undan och skapa en god översikt i sin garderob gör det både lättare att handla rätt och att se kombinationsmöjligheterna när du ska klä dig. Att också veta om du är kall eller varm i dina färger, samt vilka snitt som klär din figur bäst gör det både roligare och enklare att bygga sin garderob.

Maken har nattat lillkillen och jag ska försöka jobba undan lite här. Om jag får tid över ska jag också ladda ner lite bilder från mitt homestage uppdrag som jag var på i måndags och eftermiddags. I vilket fall kommer det bilder på huset när det är ute på hemnet.

Kram och trevlig onsdagskväll på er! Jannice