I love Östermalmschict

Åter igen en makalös styling i Sköna Hem som till och med får mig att tycka om gult! Gah så snyggt! Som ni vet vid det här laget bor det en liten Östermalmstant i mig och jag älskar den här stilen. Faktum är att den alltid har så makalöst bra balans mellan färg, form och material. Visst känns det makalöst hemtrevligt oavsett vad man tycker om stilen?

Bilder: Sköna Hem

Att skapa lyckade stilleben är inte helt lätt men här bjuder jag på en bild som ni kan ha som utgångspunkt när ni ska bygga något av era egna personliga saker där hemma. Titta noga på hur man arbetat med färgvalen, ton i ton och så något som sticker till (den knallgula). Högt mot lågt, blankt mot rufft, runda vaser mot en kantig lampform osv. Placera föremålen med de högre längst bak och bygg dig sedan framåt. De saker som är lägst bör vara längst fram. Sätt gärna saker på varandra, ex. lägg en bok och på den placerar du en vacker ask. Är ni med mig? Undvik tripp trapp trull genom att addera något som bryter av eller som sluter om sidorna.

Ursnyggt! Nu längtar jag efter min House Doctor byrå som ska komma med DHL idag! Då ska här byggas stilleben kan ni tro!

Nu önskar jag er en fin start på denna vecka!

Kram Jannice