Smygstartat påsken

Frukoststund hemma hos Wistrands. Här har det smygbörjats med lite påskpynt. Ni är nämligen många som frågat mig om jag inte kan ge tips på lite mer ”sofistikerat” pynt. Nu tillhör jag ju inte den pyssliga skaran men ett eller två arrangemang kan jag ju bjuda på. Igår köpte jag en av mina favoriter, Kungsängsliljan, snodde runt lite ”ruffs” (trädkvistar) och sedan 3 små ägg. Ja enklare än så blir det inte.

Så makalöst söt är ju den här blomman att jag skulle vilja ha hela trädgården full. Vet ni vad maken sa i morse vid frukostbordet?

Maken: – Vem har köpt den där blomman? Jag: – Det har jag gjort. Maken: – Arrangemanget menar jag? Jag: – Det har jag gjort! Maken: – Det var lite oväntat val av blomma och arrangemang av dig.

Jaha… hmm..?!? Nämen hörrni var det det? Jag hade mer reagerat på om han sagt så om det stod en påsklilja på bordet med kulörta ägg och en blingblingande påskhare!? Jaja…det finns alltid mer att lära om varandra.

Bilder: Simplicity

Med dessa bilder vill jag önska er en fin helg. Idag är det min jobbdag, så här är det mycket som ska fixas. Fotografering, blogginlägg, tävlingar, fakturering och gå igenom mejlen. Pjuh.. Imorgon kommer köparen av vår sideboard hit! Vilket innebär att jag får träffa ytterligare en bloggbesökare irl! Kul! Och på söndag planerar maken och jag hämta möbeln som ska ersätta den vita sideboarden hos ingen mindre än den här donnan. Ska passa på att flanera runt i hennes butik, så vem vet, kanske blir det fler saker att ta med sig hem.

Kram Jannice

PS. Skålen är köpt på Ilva. Ljusstakar av Tove Adman och fjärilstavlor köpta hos Can Can interiör. Gillar du liksom jag Toves alla vackra produkter hittar du en hel del av hennes sortiment här. DS.