Fullfjädrad vecka

Ny full”fjädrad” vecka (haha) står framför oss. Hoppas ni haft en skön helg och njutit av det vackra vårvädret. Denna vecka består av lata dagar, mys med gosebubb, jobb”fest”kväll, mys med

Anna

, Småland, flytta och inreda åt morfar och umgås med nära och kära.

TV-rummet har fått lite vårfeeling och det slog mig att jag nog inte visat er bilder härifrån sedan mattan (kohuden) kom på plats.

Lite mattköp här och var här hemma gjorde att denna blev ”över” och passade kanon på golvet i TV-rummet. Det lite tidiga påskpyntet har jag faktiskt jämt! Är inte pärlhönsfjädrar bara SÅ vackra?!

Bilder: Simplicity

Ser att jag inte ska bli anklagad för att puffa kuddar, hihi. Iaf den ”platta kudden” med handen på kommer från Day Home köpt hos Tintin Style. Bordet och korgen Ilva. Soffa Room. Kanna Inreda Utreda. Day Ljusstakar, Blackballoon. Bestlitelampa, Lännamöbler. Fåtölj från Italien.Tavlor ovanför soffan Knaada. Fjärilstavlor Can Can interiör.

Tog dessa bilder i fredags men kan meddela att efter gårdagens besök hos Daniella ser det inte ut så här längre. Lite nytt i soffan och på bordet, i fönstret på sideboarden osv. Hihi..

Nu önskar jag er en bra start på denna sista vecka i mars. Gud vad tiden gått fort!

Kram Jannice