Dagens tips – Q for skin

Bilder: Simplicity

Ja det var ett tag sedan jag hade ett färg och stil inlägg!  MEN hyn har väl med färg och stil att göra så här kommer ett tips väl värt att lägga på minnet.

I måndags var jag hos en av mina kunder (ja, jag håller på att hjälpa Ann-Sofie att inreda och färgsätta hennes salong) på ansiktsbehandling och fick nys om en ny produkt! Är ni fler än jag som har torr, känslig, lite rödtonad hud som har svårt med hudvårdsprodukter? Isf kan jag rekommendera er Q for skin! HT-Scandinavia är ett svenskt forskningsinstitut baserat på ett nordiskt samarbete mellan dermatologer, sjuksköterskor, kemister och hudvårdslärare.Torr, känslig och obalanserad hud är ett vanligt problem i hela Norden, inte minst under den torra och kalla vintern när man ser blå ut och fnasigheten är ett faktum. Huden är inte bara kroppens största organ, det är också ett känsligt utsöndrings och upptagningsorgan. Därför är det av avgörande betydelse vilka ingredienser som hudvårdsprodukter är baserade på, eftersom de påverkar både hudens välbefinnande och vår yttre miljö. Produkterna är baserade på det fantastiska bäret havtorn och fria från parabener, mineraloljor, färgämne och syntetiska dofter.

Och därför inte de sexigaste produkterna på marknaden, men ack så bra de verkar vara. Har använt dem i några dagar nu och de har lugnat min hy avsevärt!

Ann-Sofies Hud är den enda salongen i Skåne som hittills erbjuder dessa produkter och hon har lovat mig att hon kan skicka produkter (+frakt) om det är någon av er som vill köpa dem.

Lite annorlunda inlägg från min sida, men när jag hittar något bra, så vill jag gärna tipsa om det till er! Nu får Charlie och jag snart finbesök från Vellinge!

Önskar er en härlig torsdag!

Kram Jannice