Belysning i kopparform

Jag smäller av så snygg! Daniellas man har gått och lurat på en idé länge och de har nu slagit sina kloka järnor ihop och gjort denna fantastiskt vackra, snygga, läckra lampa. Va!? Tänk vad man kan gör med lite kopparrör och spotlights om man har huvudet och kreativiteten på skaft!

Den här affischen från fotografiska satt jag och funderade över igår när jag letade konst till våra väggar. Nu blev jag inte mindre sugen.

Bilder lånade med tillstånd av Daniella Witte

Hela kontoret (och huset med för den delen) är en dröm och inspirerande till max. Men den där lampan, som jag sett andra bloggare även skrivit om, sätter jag pengar på kommer bli en succé! Well done Fredrik & Daniella!

Nä nu ska här tas på sköna jeans och bekväm överdel för här ska flyttas. Eller jag kommer mest peka vart allt ska vara och göra finliret. Gaaah… så kul! Det är morfar som säljer sitt hus för att flytta till mindre och hela familjen är samlade för att hjälpa honom. Och ni kan tro han kommer få den mest Feng Shuiade och välbalanserade lägenheten av dem alla på äldreboendet!

Kram på er, Jannice