Vykort från midsommarkvällen

Några bilder från gårdagens midsommarkväll! Efter en åskskur sken det upp, blev makalöst varmt och vi kunde njuta av både dans kring midsommarstång, grillning, den nya trädgårdens alla platser och middag på nya terrassen hela kvällen lång!

Kvällens underbara förrätt som mamma hade gjort! Laxtårta, recept från tidningen Lantliv. Underbart god och såååå vacker! Det blev lite kvar som vi får som förrätt ikväll igen. Jippie!!

Bilder: Simplicity

Ja, ni ser ju själva. Ser det inte smarrig ut or what?? Den var lite komplicerad att göra sa mamma, så det verkar inget jag ska ge mig på, men jag äter den mer än gärna!Nej, nu ska jag gosa med liten Charlie. Kanske hinner med och ladda upp lite fler bilder från gårdagens midsommarfirande här hemma hos oss.

Sill-lunchens dukning som gick i blått och vitt som jag visade i förra inlägget. Mysigt var det iaf och hur traditionellt och trevligt som helst! Tänk, det var längesen man själv dansade kring midsommarstången, och nu gjorde man det med sin lilla son. Kärlek & Tacksamhet.

Önskar er en fin dag, nu skiner solen här mellan skurarna!

Kram Jannice