En pions skönhet

Vilken kväll vi hade igår! Underbar värme som gjorde att vi satt ute i trädgården ända till 01! Ljuvligt! Idag började morgonen med en promenix och besök på bageriet här i byn. Snart ska jag  på friskvård (ja det är jag noga med att Add Simplicity AB ger sina anställda, hihi) sedan blir det lunchmöte med styrelsen. Sista ska göras på årsredovisningen.

Denna underbara pion fick jag med mig från svärmor när vi var i Småland förra veckan. Nu står hela 3 av 4 knoppar i blom och det doftar ljuvligt. Tänk, vad liiite lite färg ändå kan göra till en ljus inredningen.

I vår matsal ligger en matta från

Olsson & Gerhtel

. Jag har lagt en transparent vaxduk nedan för att skydda mattan. En vaxduk vid Charlies plats har jag fäst med häftpistol under till i träbordet.

Den svarta plåtbyrån är från House Doctor, köpt hos Holmbytorp. Tavlor och industrilampa från HK Living köpta hos Can Can interiör. Tavlor med text Ylva Skarp.

Lyktor och skål från Tine K köpta hos

Blackballoon

. Vasen hittade jag hos morfar och fick den. Tror det har varit en gammal förvaringsburk. Stolarna är från Bolagret och bordet ett gammal PS bord från Ikea.

Bilder: Simplicity

Nä nu väntar massage! Passar på att önska er en fiiiin fredag och trevlig helg! Och ett stort tack för veckans alla gulliga kommentarer, dels om mitt före-och efterreportage i gäststugan och dels alla snälla ord om vår trädgård. Tusen tack fina ni!

Kram på er, Jannice