Olika stilar i ett rum – 3

Då var det stil nummer 3. Lite mer brunt, lite mer natur, men om jag hade köpt saker till denna stil, hade jag även satsat på lite mer mörkt träslag på ramar och någon skinndetalj. Läckert och elegant. Men med mina moodboards och bilder vill jag visa er att man med det man har hemma, kan förändra ett rum med små enkla medel.

Svart, vitt, brunt och grått är färgerna jag satsat på i stil nummer 3. Ingen accentfärg alls, därför krävs det mer av inredaren. Att jobba med former och material är ett måste för att kompensera avsaknaden av färg.

Djurplädar ger eld till ett rum och ger den där varma ombonade känslan. För en som mig (som alltid fryser) är det ett måste att ha en gosig fårskinnspläd eller filt nära till hands.

Bilder: Simplicity

Åter igen min fina klocka på skrivbordet. Den här gången har jag hämtat in några vackra grässtrån från trädgården och lagt några bruna snäckor på bordet. Hade jag inhandlat något till den här stilen hade jag satsat på några läckra skinnaskar i brunt till skrivbordet till förvaring och utsmyckning.

Japp vänner, det var 3 olika stilar i vårt vardagsrum det! Märk väl att jag inte inhandlat något utan tagit av det jag har haft hemma. Det går med all säkerhet att få till det ännu mer edgy åt något håll, men jag tyckte det var roligt att visa er att man med små enkla medel kan förvandla ett rum till en annan stil.

Önskar er en fin söndag! Tack för att ni kikar in här och tack för alla fina kommentarer ni ger mig. All positiv energi smittar av sig och kommer tillbaka. Jag lovar er!

Kram Jannice