Höst i vårt tv-rum

En ny växt, ett renskinn och lite härliga kuddar. Mer än så behövs det inte för att låta hösten krypa in i ditt vardagsrum. Dock vill jag få in lite mer höstfärg i kuddarna, men letar fortfarande efter kudden med stort K (som alltid, hehe..).

Vår fondvägg går i ljus petroleum och är något jag får många frågor om (dagligen faktiskt) är vilket nummer den har, så här kommer kulören igen! Jag har tagit fram den själv och numret är NCS S2005-B50G. Bord och pall Ilva. Lyktor och rund kudde Can Can interiör, Ljusstake Blackballoon och kanna Inreda Utreda. Kuddar från Ikea och Day Home, Tintin Style. Tavlor Knååda.se

och Bestlite lampa från Lännamöbler. Renskinn från Åhléns och soffa R.o.o.m.

Nämen vad är det som sticker ner från taket? Kan det månne vara en ny taklampa?

Jo men visst är det det! En

taklampa

i lite modernare snitt, som hänger lite högre och som vi slipper drämma huvudet i varje gång vi reser oss från soffa *ler*. Nä skämt å sido. Men jag gillar dess vitlöksform. Tips! Den perfekta formen för att bromsa chi/energierna i ett rum. Det rundar av och lugnar rummet och bygger även åt sidan, inte bara rakt ner som vissa lampor gör. Hittade den hos

Blackballoon

.

Nä nu blev jag inspirerad att jaga några fina kuddar som murrar till det ytterligare. Vill ni även ha en Feng Shui analys på inredningen? Isf kommer den här:

Bilder: Simplicity

Lampa korg och petroleumfärger blir vattenelement. Rensskinnet ger värme och eld till inredningen liksom den roströda blomman. Växterna ger trä (syns kanske inte alla på bilen, liksom randiga kuddar som också blir trä. De vita färgerna blir metall, så även de runda formerna. Jordar inredningen gör den bruna färgen i fällen, samt stolsbenen och korgarna i rummet, samt de tydliga fyrkantiga tavlorna ovanför soffan och mellan fönsterna. Glasflaskorna, blir även dem, vattenelement.

För att dämpa vattnet (som har ett visst överslag) kan man jobba mycket med träelementet och jord! Kortfattat, vatten ”lättar” och jord, bruna färger osv ger tyngd och jordar inredningen, vilket man gärna vill så här års när det är kallt och kalt utomhus.

Önskar er en fin söndag! Här ska utemöblerna tas in och trädgården fixas till inför stundande vinter… Brrr….!

Kram på er, Jannice