Att inreda med neutraler

Bild: Living etc.

När man som här jobbar med neutraler som färgsättning (grått, brunt, vitt, beige) är det viktigt att sätta till mycket levande växter för att det ska bli balans och inte kännas för platt.

Den här färgsättningen kräver också något dramatiskt för att inredningen ska kännas bra och intressant. Här kan man säga att mattan sticker till lite extra och även den gosiga långhåriga kudden samt den slitna ruffa fåtöljen. Dock skulle jag fördra någon krispig grön växt för att allt skulle kännas komplett!

Ojoj, blev allt ett lite sent blogginlägg idag. Vi har varit på utflykt, tittat på bilar och min firma har just blivit med bil! Jihaaa! Nu ska den bara stripas så det syns ordentligt när jag är ”on the road”. Haha…

Efter denna vecka är jag nu hur trött som helst, så lilla familjen Wistrand ska bara ta’t lugnt! Ikväll blir det Solsidan igen (förra veckan var ju helt underbar) och sen Helenius hörna!

Önskar er en fin söndagskväll! Vi ses imon!

Kram Jannice.PS. Ni glömmer väl inte att det går och tävla varje vecka på designporten om fin fina priser. Denna vecka kan ni tävla om det här. DS.