Nya kuddar i vår soffa

Bild: Simplicity

Då var det måndag och ny vecka igen! Sista veckan i oktober (hur fort går det inte??) och vi börjar den med en VABdag. Gosebubb är syyyk och här har vi tänt brasa och myser framför tv:n med barnkanalen och en kopp kaffe för mamsen.

Idag bjuder jag på en smygkik in i vårt tv-rum som förändrats något. Det går successivt framåt och jag är såå nöjd! I fredags kom äntligen mina kuddar från Louise Roe, köpta hos Inreda Utreda. Såg dem på Formexmässan och blev hooked direkt! Roligt med ett nytt märke som har inspirerats av modevärlden. Kuddoman som man är så är de här verkligen de finaste jag sett (ännu en gång). Underbara i finstickat vackert mönster och snygga former. Gillar den grafiska stilen fast den mjukhet de ger i form av material och kvalitet. Tänkte mixa dem ihop med by Nords grovstickade kudde i beige som är galet snygg!

Bild: Simplicity

Den avlånga kudden finns i annat mönster för den som exempelvis har en mörkare soffa. Det är också fint att blanda en fyrkantig kudde med en rektangulär. Som ni ser har även en tavellist åkt upp för att göra det mindre stelt och ”prata” med övriga stil i rummet, så nu börjar allt falla på plats!

Ser ni även något annat som hittat hit?! Mer om det på en helbild, men nu ska jag ta hand om liten kille!

Önskar er en fin start på veckan! Och ni som gillade mitt inlägg om olika stilar på stilleben och hur man skapar dem. Det kommer ett inlägg med inköpsställen, jag lovar.

Kram på er, Jannice