Lite advent i vårt sovrum

Välkomna in i vårt sovrum som har fått en liten ”adventsmakeover”. Design House Stockholms adventsljusstake

Lightbow

i fönstret. Fårskinnspläd, hyacinter och liter fler ljus och textilier. Här går färgerna i grått, duvblått och vitt, med svart och lite brunt som kontrast.

Nu har jag även lagt in en ny matta på golvet. Tidigare hade vi en i beige, men som blivit gammal och sliten. Hittade den här (Morum) på Ikea, som ger en lite gråblå ton och passar perfekt som kontrast till rummet. Den gör även att golvet som jag är mindre nöjd med, inte upplevs så gult.

Att lägga mattan som jag gjort nere vid fotändan ger en lite lyxig hotellkänsla och ett enkelt knep för den som vill boa in sovrummet och få det mysigare.

Önskar er en fin dag! Ikväll ska maken och jag på Ljust & Fräscht. Fick ju boken av huvudrollsinnehavarna och skrattade så jag grät när jag läste den, så det här kommer bli bra!

Kram på er och glöm inte kika in imorgon för då blir det fin fin tävling här! Jannice

PS. Påslakan Beach House Jersey Sheets, blå kuddar Tine K köpt hos Spirit, randig kudde Ilva, matta Ikea liksom sängborden. Porslin från Blackballoon och strutsfjädrar från Modesto. Vas, samt nattduksbordslampor Can Can interiör. Ljusstake är gammal, tror det är en Housedoctor och klädbyst från Åhléns. DS.