Julklappstips nr 2!

Vi börjar 2:a advent med ett julklappstips nr 2! Nu har ni som är intresserade av färg, stil och make-up lära er mer! Samla ihop väninnorna eller unna dig själv denna chans till att skapa den stil du alltid drömt om!

Vi påverkas inte bara av vilken miljö vi befinner oss i, utan också hur vi klär oss. Lika viktigt som första intrycket är av ett hem och en arbetsplats, är första intrycket av en människa. Vilka färger och stil på kläder och make up tar fram det bästa hos dig? Hur får du en välplanerad garderob med färre plagg och massor med kombinationsmöjligheter?

Välkommen på en föreläsning  i ämnet med Jannice Wistrand, certifierad Färg- och Stilkonsult genom Beauty For All Seasons (BFAS), auktoriserad Feng Shui konsult samt inredare. Efter den generalla kursen ger Jannice en övergripande färg- & stilanalys på varje person och Ann-Sofie Tüll Hedbrandh, certifierad hudterapeut ger en ingående make-up skola, samt sminkar just dig i dina bästa färger.

Under dagen erbjuder Ann-Sofies Hud & Kropp 10% på hela sortimentet och handlar du över 500 kr får du en gåva.

Då dessa tillfällen är exklusiv för e anmälda har vi valt att endast ta emot 10 stycken per tillfälle och datum, så först till kvarn gäller. Kakelugnen kommer vara tänd, humöret på topp och vi bjuder på mat, vin, kaffe & något sött från Veras Deli.

Datum: Lör. den 16 februari eller lör. den 9:e mars kl 10.00-15.00 Var: Långgatan 34, Råå Pris:  950 kr/pers

Kanske kan det vara något att diskret hinta mannen om som julklappstips?? Hihi… hoppas vi ses! Anmälan är bindade och sker till jannice@addsimplicity.se

Kram Jannice