Ett årstidsbord i hallen

Bild Sköna Hem från artikeln Dalarö

Jag rekommenderar alltid mina kunder att om plats finns i hallen, skaffa då ett sk ”årstidsbord”. Ett inspirerande sätt att arrangera små stilleben olika årstider för att göra entrén och hallen mer välkomnande.

Följ säsongerna, inspireras av saker från naturen, ett tänt ljus eller något annat vackert som får dig att må bra varje gång du lämnar huset. Något som är det första du ser och som gör dig glad när du kommer hem om dagarna.

Underbart vackert golv! Ååå… vad jag längtar till den dagen jag får byta golven här i huset. Ni vet väl om att man totalt ska ha 3 olika golv i hela huset (inkl toalett m.m.) annars kan det lätt ge ett rörigt intryck. Vi har 3 bara på nedervåningen, och det i vår hall och kök är inte roligt. Men men… allt kan man inte få här i världen och just nu gör vi det bästa av situationen och ser till att det inte tar för sig för mycket.

Önskar er en fin dag! Här är liten sötnos sjuk så jag blir hemma även idag, sedan kommer mormor och tar över när jag ska klippa och färga håret. Ska bli grann till jul. Hihi..

Kram på er, Jannice

PS. Idag i julkalendern är det en franska kockkniv bakom luckan. Tävlar gör du här. DS.