Nu har vi jul…

Som ni många redan märkt (och läst) har det varit lite si och så med uppdateringen här på bloggen och det är något som sällan uppstår här, men det kanske är ett friskhetstecken ändå. Hihi… Skämt å sido, det har varit kaos här en tid med VAB:ningar i veckor, nyopererad man (som just nu roddar i företagets största projekt), penicillinkurer för stora som små och så avslutade jag det hela med ambulansfärd och sjukhusvistelse i några dagar. Dock fick jag komma hem igår och det gjorde sonen också, tidigare än vanligt (tyckte det lät mysigt när maken sa att de kom hem tidigare) för att han hade fått den trevliga magsjukan på dagis. Så nu är vi båfa hemma, liten är det ingen fara med och vi andra två sitter som på nålar, tvättar händer stup i kvarten och äter vitpepparkorn. Så som ni förstår har vi minst sagt legat efter, då vi även ska ha julen hos oss i år!Men igår kom söta mamma och pappa hit och tog tag i alla ”att-göror”.

Som jultomtar får de runt medan vi pekade med hela handen. Strykhögen (världens hög) är borta, kartonger på vinden igen, paket inslagna, granen i trädgården står rakt, mat har inhandlats, och allt är pyntat och fixat. Så nu är vi i fas till jul!!! Bättre klapp kan man inte få!! Tack världen sötaste ni!! Vi är sååå tacksamma! Love you!

Det blir en jul hemma i vårt hus! Idag bjuder jag på en snabb mobilbild på vår gran i vardagsrummet som går i vitt och silver. Jag hoppas få ork till att ta några fler bilder idag.

Må så gott så länge och glöm inte att tävla de sista dagarna både på min julkalender på Design Day by Day och på fina Designporten!

Kram på er, Jannice