Mitt hem!!

Alltså jag dör lite grann!! Hur snyggt är inte det här hemmet?! Gah!! Precis min smak!!!

Snygg blandning mellan gamla designklassiker, antika möbler och konst. Mattan ”hottar” upp och gör stilen mer rockig och personlig.

Och sovrummet sen!! Vilsamt, med kontraster och en makalös känsla för detaljer! Ser att det är vår tapet fast i större mått och annan färg! Känner att jag är helt rätt på det med mitt skrivbord och andra tankar kring vårt sovrum som ska förnyas. Längtar!

I arbetsrummet har man skapat en härlig miljö. Fin möblering med det gamla skrivbordet, den moderna stolen därtill och den grafiska mattan som stramar upp! Blir helt lycklig när jag ser det! Pasteller och färgsprakande inredningar i all ära, men den här stilen är lika vacker om 50 år!

Åter igen mixen mellan gammalt och nytt och en bra möblering är a och o i en inredning.

Ett smart sätt att förstora ett litet kök är att hänga upp en spegel. Hade detta varit mitt kök hade jag tagit bort lite växtlighet och samlat den. Känns lite plottrigt med både konsten vid spisen och krukorna. Den stora Bestlite lampan hade fått vara kvar men de mindre på väggen tycker jag blir för mycket. Jag hade istället valt någon form av spot eller någon långsmal smäcker lampa som inte konkurrerar med det andra.

Ett myyyyycket vackert hem!!! Denna stilen eftersträvar jag mer på bloggar! Personligt, traditionellt med kvalitet och hållbarhet. Någon som har tips på bloggar inom denna genrer? Skriv gärna!

Kram på er, Jannice

Foto: Anna Nyblaeus