Mattor & katthår

Bild: Simplicity

Fortfarande har jag inte hängt tillbaka tavlorna ovanför vår House Doctor byrå sedan jul. Ser väldigt tomt ut ser jag nu när jag fotat. Men nu känns det som det tåls att tänka på. Kanske får det bli lite annat över byrån? Ibland kan det vara nyttigt att vila på saken och flytta runt det man har där hemma. Inte köpa nytt, utan bara byta plats på sakerna istället.

Inom Feng Shui säger man att om man vill ha en nystart och förändring i sitt liv, ska man flytta på 27 saker i sin inredning. Det kanske är dags här hemma! Ut med alla sjukdomar och baciller och in med hälsa och friskhet.

Nä, vad tror ni? Ska jag ta fram dammsugaren och dammsuga av Bosses hår på mattorna? Gah… vad den där lilla ulltussen fäller just nu! Bjuder på den här bilden idag. Tog bilden före städning för att visa er att JA, det ser ut här hemma också. Hehe..

Med de här fina tulpanerna från en vän som plingade på dörren och med sin omtanke gjorde sjukveckan lite roligare, önskar jag er en fin fredag! I eftermiddag bär det av till Vetlanda! Vi ska bland annat hälsa på lilles farmor och farfar!

Kram på er, Jannice

Inköpsställen: Matta Bosses Mattor Hbg, Matta under matsalsbord Olsson & Gerthel, Matsalsbord Ikea (gammalt), stolar Bolagret, Byrå Holmbytorp.se, Ljusstakar och Dome Blackballon, Uggla Ecoandstuff.se, Aaltovas Iittala, barnstol Stokke, kruka Bloomingville. Taklampa och tavlor från Can Can interiör. Tapet, Ypsilon, Boråstapeter (Arne Jacobsen).