Mitt kontor – Moodboard

Kollage: Simplicity

Idag bjuder jag på lite inspiration kring kontor. Inredning, förvaring och andra saker som förhöjer arbetet på din arbetsplats. Imorgon är det nämligen första februari och då flyttar jag inte bara över min blogg till Sköna hem, utan jag flyttar även in till mitt nya kontor! Så roligt! Jag har numera en kontorsplats tillsammans med andra kreativa människor och slipper sitta hemma, fundera på om jag ska lägga in en maskin tvätt eller inte.

Detta är min första bild från kontoret. Några Happy Lights i en röra på mitt skrivbord. Hittade dem hos en av mina kontorskollegor, Tofsar & Ting. Slingan blir perfekt att mjuka upp ena sidan av fönstret.

Ovanstående kollage använder jag som en moodboard till min kontorsstyling. Svart, grått och vitt får bli min bas och så får jag helt enkelt byta lite prylar, lådor och annat efter humör och årstid. Nu är jag sugen på korall som accentfärg! Hoppas kunna hitta lite på min runda i eftermiddag!

De här förvaringsboxarna i svart trä från Louise Roe hade gärna fått dekorera mitt skrivbord. Makalöst snygga och praktiska!

Men först ska jag till Malmö och CDON Group för ett möte! Spännande!

Kram på er, Jannice

Inköpsställen: Happy lights, Tofsar & Ting. Anslagstavla, pennhållare, Granit. Boxar från Hay, Rum21. Bestlitelampa Rum21. Kalender, Ylva Skarp. Arne Jacobsen typography mugg och glasburk Louise Roe, båda från Inreda Utreda.Arne Jacobsen klockor, Svenssons i Lamhult.