Fler bilder från mitt kontor

Måndag morgon och åter på kontoret. Ja ni kanske börjar bli trötta på mina kontorsbilder? Men ni får stå ut en dag till, för jag själv är så himla glad för min arbetsplats så idag bjuder jag på en kavalkad av bilder, och lite tips på hur du inreder ditt arbetsrum, kontor eller sittplats.

Som ni såg i gårdagens inlägg går månadens moodboard i grafiska mönster och aprikosa toner med en gnutta mint, så det har fått inspirera min arbetsplats februari månad (som verkligen behöver all hjälp till solglimtar den kan få).

Hittade det här praktiska pennstället på Ikea. Hur bra som helst.  Avlångt, 35 cm och jag får rum med allt ifrån mina pennor, sax, notisar, gem och annat vacker som förhöjer arbetsglädjen.

De ljuvliga små Vittriinisarna kan man ju bara inte få nog av. Perfekt till gem och häftstift här på kontoret.

Som ni ser är jag inte direkt den som borgar för kreativ kaos. Jag tror på en lugn bas där jag lätt och effektivt kan finna det jag söker. Tänk på att alltid sitta i kraftposition. Med det menas att du har stöd i ryggen i form av en vägg eller något annat tryggt. Utsikt över rummet, dörren och fönster. Så det känns tryggt helt enkelt. Tänk sunt förnuft! Ingen sätter sig med ryggen mot dörren om man får välja en sittplats.

För mig som jobbar dagligen med färger till kund, stylistjobb och annat. Är vitt och svart perfekt som bas. Då kan jag enkelt accentuera med de kulörer som inspirerar mig för stunden.

Som sagt, just nu inspireras jag av puder, aprikos och korall. Inte hemma, men på min arbetsplats. Min favvoklocka i alla kategorier (märke Arne Jacobsen) har kommit på plats och förgyller tillvaron lite extra med sin underbara design. Även en ram med kort på maken och Charlie gör så klart arbetet på kontoret extra glädjefyllt.

Jag försöker så mycket som möjligt leva efter det papperslösa samhället och har några ynka kuvert och frimärken i boxen. Skickar alltid mina fakturor via epost och försöker tänka på miljön. Det mest ligger på datorn och inspirationsbroschyrer och inredningsmagasin i ett skåp härintill. Känns skönt och avkopplande.

Visste du att ordna upp i röran kan minska vår stress och oro med upp till 25 % enligt en studie vid Lunds tekniska högskola.

Bilder: Simplicity

Ja nu har ni som önskat, mejlat och kommenterat om fler bilder från kontoret blivit tillfredsställda hoppas jag. Vi får se vad som kommer inspirera mig i mars månad och vilka färger som kommer förhöja min kontorsplats då. (Ja, jag delar ju kontor med ett antal företag och både dukatbord och Tofsar & Ting har ju härliga produkter att välja mellan och låna ut till mig, så jag kan inspirera er till max!

Önskar er en fin start på veckan!

Kramar Jannice

Inköpsställen: Förvaringsbox, flaska,sax och ram Granit. Lampa, kruka och pennhållare från Ikea. Pennskrin från Ordning och Reda. Kalender, Bookbinders. Happylights och randig mugg, Tofsar & Ting.Vitriinis i klarglas och rio, finns hos dukatbord. Anteckningsblock med elefanter, Svenskt tenn. Papper till inspirationskollage och moodboard, Innetid.