En titt hos bror och ett fint soffbord!

När jag var hos bror och svägerska i helgen var kameran med så klart. Var bara tvungen att ta en bild på deras supersnygga stolar i teak som gifter sig så bra med mattan och övrig stil i rummet.

Tips! Har man mycket grafiska mönster, svart och vitt i sin inredning blir den alltid bäst om man adderar trämaterial i rummet. Trots sin maskulina form på stolarna mjukar de upp känslan och ger ett ”statement” till inredningen.

Tillsammans med Pantonlampan i fönstret och soffbordet Yesterday från Mio, ger det en retrokänsla till rummet. Snyggt blir det också att bryta av de vita fåtöljerna och soffan de har med ett svart bord. (Ni är många som frågar mig om soffbord. Det här i svartmålad ask tycker jag är superfint till bra pris!)

Bilder: Simplicity

Det läckra tyget är från Ikea, som min svägerska Stina sytt kuddar av. Ett perfekt sätt att förnya känslan i ett rum är just med textilier och kuddar. Och kära ni! Va inte rädda för att välja ett ljusare tyg på era möbler. Så länge de går att tvätta i maskin är det bara att köra på! Hittills har alla fläckar på vår soffa gått bort! (Jag använder Vanish för möbler och mattor.)

Önskar er en fin onsdag!

Kram Jannice