Inspiration sovrum och hotellstil

Kollage: Simplicity med bilder från Slettvoll

Söndag och dagen då det är tänkt att man inte ska jobba utan bara koppla av. För mig är koppla av att få rå om mitt hem och göra det fint. Strosa runt i mysdress, få ordning på en plats, kanske ändra om till det bättre och njuta av att resultatet blev bra.

Idag har det blivit om än viktigare att skapa en stressfria oas av våra hem, där vi kan samla kraft och energi och framförallt koppla av från alla intryck vi får dagligen. Tänk vilket informationsflöde vi utsätts för idag om vi jämför med 50 år sedan, och tänk så mycket viktigare våra hem har blivit. Men ger vi vårt hem den tid och den omsorg som väger upp mot det brus vi utsätts för?Mitt tips är att börja med sovrummet. Gör det till en oas för avkoppling. Lyx, frid, harmoni, sömn och kärlek är ord som väger tungt. Idag ska jag pyssla färdigt i vårt sovrum och inspirationen får bli dessa bilder. Hotell och lyx är den stilen jag vill få in i vårt sovrum.

Blått som möter den svarta elegansen och lite trä som mjukar upp. Min walk-in-closet ska även den få en utrensning så jag ser vilka investeringar i klädväg som behövs göras inför våren.

Ingen stress mina vänner. Små saker som att rensa nattduksbordslådan. Dekorera med en blomma eller ett doftljus att vakna till om morgnarna. Eller att bädda lite extra fint. Det är alla, saker som gör skillnad.

Önskar er en mysig söndag!

Kram Jannice