En plats för frid & balans

Bild: Simplicity

Frid och balans. Yin och Yang. Japp, det är faktiskt det som märket betyder. Frid och balans. Och vem vill inte uppnå det i sitt liv?! Frid och balans, så heter även den plats som infinner sig mitt i huset. Hos oss blir det kring vår öppna spis. Denna plats bör vara fri från massa oordning, förvaring och sunkiga energier. Dess syfte är att ge just frid och balans till huset och till dem som bor där. På vår plats har jag placerat föremål jag tycker är vackra och som har en betydelse för oss. En ljuslykta som får sprida ro genom sitt sken och så den italienska sparbössan, där jag inte bara lagt i pengar utan ett litet kort med vår familjs önskan.

Den här platsen är central i vårt hus och något vi ser när vi passerar, sitter och äter eller njuter framför brasan.

Har du någon frid och balansplats i ditt hus? Om inte? Hitta en så centralplats som möjligt. Undvik röra och fyll den med betydelsefulla saker som sprider ro till ditt hem och ditt sinne.

Önskar er en fridfull helg! Själv ska maken och jag åka med bror och svägerska till Falkenberg Strandbad! Julklapp från mamma och pappa. Hur härligt kommer inte det och bli!!?!

Kramar Jannice

Inköpsställen: Fjäderdekoration, terramundi sparbössa från Tofsar & Ting. Ljuslykta, present från en vän. Glasflaskor, Inreda Utreda. Vitlökslampa, Blackballoon.