Vårt vardagsrum – mitt favoritrum

Måndag igen och idag har jag faktiskt semester och ska mysa med min mamma. Först blir det ansiktsbehandling och sedan mys med lunch och shopping. Imorgon är det kontoret igen och då är det en hel del som ska betas av. Massor med föreläsningar och events inbokade. Förresten vill bara påminna er om att biljetterna till årets stora Bloggdag nu har släppts! Tror det finns några kvar och ni kan läsa mer om det här! Vore jättekul och träffa er!

Vi börjar veckan med några fler bilder från vårt allrum, eller salongen som jag kallar det. Låter flott! Hihi… Älskar det här rummet! Det får vara stilbildande för hur jag vill ha det i resten av huset. Just nu håller även vårt sovrum på att få en lite elegantare känsla. Kommer bilder när det är klart.

I och med förändringen som görs i sovrummet, hoppas jag kunna flytta ner en puff och placera den tillsammans med denna soffgrupp. Känns lite tomt till vänster. Men å andra sidan har vi 4 stora dörrar ut mot terrassen, trädgården och havet, så man vill heller inte förstöra utsikten.

Bilder: Simplicity

Gillar att jag äntligen hittat en lite mörkare kudde till soffan som binder ihop den med soffbordet och övriga möbler i svart. Det fattades innan.

Nä, dags att sätta igång med dagens att göra lista!! Önskar er en fin start på veckan!

Kramar Jannice

Inköpsställen: Soffor och soffbord Ilva. Kudde i getskinn, Tofsar & Ting. Skåp, Ikea. Sidobord och muggar, Day Home. Kruka Style & Living. Lila skålar, Apotekarns trädgård. Lampfot, Villa Collection. Vas, Svenskt tenn. Lampskärm, matta och lådor, Tine K från Can Can interiör. Ljusstake, ljuslykta och lila kuddar, Blackballoon. Golvlampa och kuddar med fransar, Inreda Utreda. Lampor i fönster, Hemtex (finns även liknande på Åhlens).