Skapa ett lugn

När man som vi måste ha sängen framför ett fönster är det bra att på något sätt lugna energierna som går mellan fönstret och dörren. Ett sätt är gardiner, växter eller andra föremål som bromsar upp känslan. Eller som jag gjorde. Jag hängde helt sonika upp en bricka som mjukade upp med sin form. Ökade känslan av takhöjden och som samtidigt lugnade sängplatsen.

Bilder: Simplicity

Så här ser det ut framifrån. Vårt sovrum i morgonsolens ljusstrålar. Självklart drar vi ner rullgardinen om kvällarna vilket också lugnar rummets energier. Denna del i vårt hus främjas av mycket metallelement. Därför har jag jobbat extra mycket med metaller, runda former och pasteller. Mer om detta i Feng Shui skolan framöver.

Nu önskar jag en fin start på denna vecka! Jag är glad över att sonen är frisk igen och att åter vara på kontoret!! I veckan händer det massa kul. Öppet hus här på kontoret med mingel och lagershopping. Och på lördag ska jag åka till Stockholm för att inspirera med mina inredningskunskaper på Coloramas stora konferens och mässa! Kul!

Kram på er, Jannice