Påskpyssel

Japp idag står det påskpyssel på schemat! Nä, någon pysslare är jag väl inte direkt men lite ska vi väl få till här hemma, gosebubb och jag. Silkespapper, fjädrar  och annat skoj ligger och väntar på köksbänken. Hittade de här bilderna från förra årets dekoration i vårt hem, som var avskalad och gick i en neutral färgskala. Påskriset fick prydas av vackra pärlhönsfjädrar och några ägg som jag köpt (vet tyvärr inte var). I år blir det liiite mer färg! Jag hittade nämligen jättefina ägg på Ekeby möbelaffär när jag föreläste i onsdags och till vardagsrum och kök hittade bästa mamma och svägerska underbart vackra fjädrar i smutsig dov petroleum och tänkte direkt på mig *tack*. Kommer bilder när vi fixat här hemma. Men här har ni i alla fall den mer blygsamma stilen på påskpynt.

Med dessa bilder från vårt vardagsrum vill jag önska er en riktigt härlig fredag! Nu hoppas vi på en fin helg och att våren tar ett stadigt grepp om vintern och bokstavligen brottar ner den!  Jag vill också passa på att tacka alla er som kikar in här. Jag måste ha världens finaste besökare! All positiv feedback, kommentarer, instagramfeeds och mejl jag får gör mig alldeles varm i hjärtat! Tusen tack alla!

Vem behöver vårsolen när man har er!

Kramar Jannice

Inköpsställen: Bord inropat på auktion. Tavla, fotokonst av Kjell Israelsson. Kanna, Inredutreda. Ljusstake, Day Home, Blackballoon. Pärlhönsfjädrar, Innetid.