Påskris

Gårdagens påskpyssel ligger redo på köksbordet för att pysslas med. Tror det  var mamma som tycker det var roligast. Hehe.. men en stund var det kul. Tre stora påskris väntar på att få dekoreras och ute sken solen. Ja, jag tror det är vår på g ändå. Nu är det lite påskpyntat här hemma och jag tänkte jag ska ta lite bilder i helgen. Inga större arrangemang men jag tycker det är roligt att följa årstiderna i hemmet och göra det lite extra fint till högtider.

Bilder: Simplicity

Idag vaknar vi till en klarblå himmel, sol och en snöfri gata utanför. Det är kallt ute, men var gör väl det. Det känns som om det går åt rätt håll och det är underbart. Idag ska vi bara vara tillsammans. Om ni visste vad jag är glad för att vi äntligen är feberfria här i familjen!! Det är så sant som det är sagt; har man inte hälsan, har man inget.

Önskar er en fin lördag! Imorgon blir det Feng Shuiskola här på bloggen igen!

Kram Jannice

Inköpsställen: Tavla, Ylva Skarp. Fönsterlampa, Åhléns. Taklampa, Can Can interiör. Vit vas House Doctor, Blackballoon. Köksbord, Ikea PS (utgått). Stolar, Bolagret. Tapet Ypsilon från Boråstapeter.