Fredagsfint

Då var det fredag igen! Makalöst vad veckorna bara susar förbi! Igår hade jag en ledig dag och fick tillfället att fixa lite här hemma. Städa, bädda rent och flytta runt pynt. Skönt att ha en sådan dag då och då. Tar man hand om sitt hus, tar man hand om sig själv och det känns verkligen. Lite nya blommor i fönster och på bord, puffade kuddar och nydammat, fick kameran åka fram.

Den här underbara rosen köpte jag när vi var och handlade sist. I en vacker rosa ton och i en skål från Broste förgyller den rummet. Faktiskt brukar jag ofta använda mig av en djupare skål som kruka. Passar speciellt till yviga småväxter, så vidden täcks upptill.

Bilder: Simplicity

Nu ska jag ut och fota ett jobb med den här damen så här på morgonkvisten. Sedan åker jag och Charlie på utflykt till en vän. Lunch på Linneaträdgården och lite annat mys står på schemat.

Önskar er en härlig fredag! Och ni som väntar på bilder från onsdagens galej! Lovar att det kommer imorgon. Förresten, glöm inte min Feng Shuiskolan på söndag!

Kram Jannice

Inköpsställen: Soffa R.o.o.m, soffbord och ljusstakar Blackballoon. Tavlor Ikea och Can can interiör. Kuddar och skål Inreda utreda. Korg, David Design. Fåtölj, Ikea ”Flen” har utgått.