Kitchen & Table i Hbg

I onsdags var det alltså invigning på nya restaurangen Kitchen and Table på Clarion Grand hotel i Helsingborg. En underbart trevlig afton men makalöst god mat och härlig  underhållning med sköna Timbuktu. Han levererade som alltid och slutade sjungandes på bardisken!

Marcus var som alltid mycket stilig (vilken god klädsmak), trevlig och tog i hand med alla. Här ser ni 3 Helsingborgspinglor. Min duktiga kollega Anna-Malin här på Sköna hem med bloggen Helt Enkelt och på min andra sida välrenommerade Åse med bloggen 56 kilo, som nu firar 10-årsjubileum! De ni!!

Åse och drivna Emma med framgångsrika bloggen ”Att vara någons fru”.

Fru Sederbladh med grabbarna från bloggen Mat med vänner.

Ja aftonen var kanontrevlig och jag kan verkligen rekommendera Kitchen and Table för er som bor här i Helsingborg eller ska äta/bo i Helsingborg i sommar. Så klart var ju Anna-Malin och jag tvungna att avsluta kvällen med en klassisk bild med huvudpersonerna. Om vi hade kul! JA!

Önskar er en fin lördag! Nu ska jag ut i solen och plantera vårblommor i nya krukor! Bilder kommer framöver. Sedan ska det packas! För imorgon drar jag till Göteborg på bloggforum med Sofie och träffar en hel del bloggare, trevliga föreläsare och företag, och ni hänger så klart med!

Kram Jannice