Nedtonat

Måndag morgon i vårt tvrum. Ja efter det att jag piffat till kuddarna och tagit bort frukostbrickorna, förstås. Japp, det blir ofta frukost här framför Bolibompa om morgnarna. Lite nedtonad jordfärg som smutsrosa och mullvad har fått komma in i vårt vardagsrum för att mjuka upp det grafiska. Är så trött på allt det grafiska opersonliga jag pumpas med dagligen och försöker att få in lite värme och balans i vår egna inredning. Tycker det blev vackert.

Våra lampor i fönsterna har fått nya lampskärmar. Rejäla, stora och i sammet! Gillar känslan de ger till rummet. Tidigare hade vi svarta stramare som jag också tycker om, men de här känns lite mjukare och jag suktar efter det nu.

Bilder: Simplicity

På ett av våra soffbord står present jag köpte till mig själv i torsdags. Denna vackra kruka som vi sett en hel del i vitt, finns nu i den gråblåa ton som jag bara älskar. Den ska få sin plats på vårt köksbord tror jag, men just nu står det liljor där och på soffbordet i tvrummet passade den ju alldeles utmärkt.

Önskar er en fin start på denna vecka som snart går över i maj månad! Va!? Vad tar tiden vägen!? I helgen fick vi  iallafall rensat i alla land och utemöblerna är på plats, så vi är redo för Valborg! Bring it on! Och vi är också redo för den riiiiktiga värmen! Vart är du?Nu ska jag börja morgonen med att svara på era kommentarer! Sedan blir det till att fila på föreläsningen jag ska hålla på Stockholms stora bloggevent på lördag! Ni kommer väl?

Kram Jannice

Inköpsställen: Soffa R.o.o.m, soffbord, taklampa och ljusstakar Blackballoon. Tavlor Ikea och Can can interiör, där även den avlånga lilla blommiga kudden är ifrån. Kuddar och skål Inreda utreda. Fåtölj, Ikea ”Flen” har utgått. Kruka från Hedentorps plantskola. Lampfot, Åhléns. Lampskärm, Olsson & Jensen, finns exempelvis hos Butik Linnea.