Trädgård i harmoni

Sköna maj välkommen… Maj som är min favoritmånad! Maj som är månaden då vår son föddes. Maj då jag gifta mig med min Jonas. Maj då naturen är som allra vackrast! Låt den gå låååångsamt!

Antar att ni är många som idag pysslar i trädgården om ni är hemma och lediga. Så vad passar bättre än en kavalkad i vackra bilder från Löddeköpinge Plantskola som jag besökte med mamma i helgen. Så underbart att strosa runt i denna miljö, inspireras av fantastiska stilleben och växter.

Att skönheten bor i det enkla är det väl inget snack om….

Ett sådant här fint fat fick följa med mig hem, och en Buddha så klart… Det kan man inte få för många av *blink*. Dock ska den få husera inne! Bilder kommer framöver.

Så stillsamt och vackert… Ta gärna upp färgerna på stammen i en kruka. Övergången blir harmonisk och varsam, som naturen i sig själv.

Nyttja stammen och kronan på ett träd som ett bord med parasoll. Effektfullt och ett härligt stilleben i trädgården. Istället för sten nertill runt trädet, lyft upp blicken och jobba i ögonhöjd.

Ett gammalt bord, med en låda fylld av sten… hur fint som helst!

Så här vill jag ha det vid vår entré där vår stora Buddha står idag.

Olika avsatser, med vackra stilleben i olika höjder. Så inbjudande och så underbart fint! Att hålla en färgton som här i svart, gör att intrycket blir lugnt även om man använt sig av en mängd krukor, dekorationsföremål och växter!

Bilder: Simplicity

Och så dofter!! Glöm inte dofter i din trädgård! Det här fånget av luktärtor doftade sagolikt! Och vilken färg! Har ni möjlighet att ta en tur till Löddeköpinge Plantskola tycker jag ni ska göra det. Fantastisk inspiration och massor med dekorationsföremål att förhöja din känsla med i trädgården och till ett bra pris! Jag köper även saker här för att dekorera med i vårt hus inne.

Önskar er en fin första dag på denna majmånad! Här ska vi till vänner för barnkalas och sedan blir det lite årsredovisningsjobb på det. Yin och Yang! Vilket som är vilket får ni själva lista ut *blink*.

Kram på er, Jannice

För dig som är intresserad av Buddhafigurer finns de även att köpa hos Tofsar & Ting om ni vill ha dem skickade.