2-årskalas i trädgården

I helgen var det 2-årskalas för vår lille son! Det blev en fantastisk dag med familj och vänner. Och ser ni? Jajamän, hembakat från fru Simplicity. Sötaste lilla brorsdotter Selma smakar på fasters bakverk och dukningen gick i blått och vitt porslin som min mormor gjort. Alltid lika härligt att få ta fram hennes vävda dukar och fina servis, och känna att hon finns med oss.

Pappa, mamma, bror, svägerska och lilla Selma bakom staketet sjunger ja må han leeeeva….

Vi startade med lite bubbel för att fira in dagen och svalka oss i värmen. Här min underbara vän Anna med bloggen Anna Inreder. Lika kär vän som kollega och extramamma till Charlie.

Bästa kompisen Nnnictor (Victor) både gav paket och hjälpte till och öppna dem.

Födelsedagsbarnet blåser tårta och mamsen ser ut att ha fått ryggskott. Hehe.. Ja, jag har en tatuering. Thai Chi (frid & balans) på armen. Många blir förvånade, men den gjorde jag med en väldigt speciell person för många år sedan så den betyder massor för mig. Är det inte häftigt att jag valde yin&yang utan att då veta att 15 år senare skulle jag jobba och starta eget inom detta område. Cirkeln är sluten.

Bilder: Simplicity

Dagen efter fick dekorationen häng kvar. Faktum är att flaggan fortfarande är uppe såg jag när det bar iväg till jobbet imorse! Ja det finns alltid något att fira!

Nu önskar jag er en fin vecka! Som kommer handla om sol, värme, sommarfirande på dagis, nationaldagsfirande, fest med vänner och så avslutar vi det hela med bröllop på lördag! Jihoo vilken vecka!

Kram Jannice