Happy beds

Den här bloggen ska vara inspiration när det gäller inredning, ge tips på hur ni kan skapa en balanserad och harmonisk inredning i era hem oavsett stil. Jag vill också dela med mig av bra produkter som jag hittat, köpt eller som jag själv äger. En av de produkterna  är våra lakan här hemma. Jag kom in kontakt med Happy Beds av en slump och köpte ett vitt dubellakan i ljuvaste 100% merceriserad och kammad bomull då jag hört att det skulle vara underbart!! Och jag blev hooked!! Finns det något finare än bara vita krispiga lakan? Nä inte enligt mig! Och när de dessutom är ljuvliga att sova i!

Bilder: Simplicity

När jag nu fick nys om ytterligare utveckling på dessa lakan köpte jag hem ett dubbellakan till och nu är det dessa två jag varvar mellan. Det är som värsta lyxhotellet varje kväll när jag kryper ner i sängen. Älskar våra lakan och ett plus är att loggan är i vitt  och diskret, OCH att påslakan har två öppningar i överkantens sidor för lättare bäddning! Det är ju värdelöst när leverantörer syr igen dessa hål och man får stå och lirka.

Så detta var dagens inredningstips! Helt enkelt vita vackra hållbara lakan i ljuvaste kammad bomull och en vas med trädgårdens blommor på nattduksbordet. Ett sovrum blir inte bättre än så.

Önskar er en fin söndag!

Kram Jannice

Inköpsställe: Happy Beds och våra lakan heter arkitekt satin. Såg när jag gjorde länkningen att Happy Beds har rea på sina dubbellakan i detta nu.