Höstfärger i vardagsrum

Tänk idag är det 1:a september. Sommarmånaderna är över och nu väntar hösten med sina vackra färger, krispiga luft och mörka kvällar. En touch av senap får nu samsas med mina befintliga toner av lila i allrummet. Tänk vad lite det behövs för att man ska känna höststämning! En sak är valet av blommor i vasen. Som t ex här! Både sorten, men också färgen är typisk för hösten.

Kudden köpte jag på Ilva. Jag vet att den inte finns i deras nätbutik, men den finns i butiken i Malmö. Ni är nämligen många som frågat!

Mitt nya inköp på inredningsboksfronten. Life Work av Malene Birger. Vacker och inspirerande!

Orientalisk ask från My Habitation. Här förvarar jag tändstickorna, tändare och annat smått som kan behövas när höstmörkret faller på.

Och kolla in den nya ljusstaken från Ikea Stockholm serien! Va!!? Inte lite lik Svenskt tenns kanske? Fast lite annat pris, 2 stycken för 199 kr. Brukar inte vara den som förespråkar kopior, men den här ljusstaken var både vacker och välarbetad, så ett paket fick följa med från mitt Ikeabesök i veckan. Rusa och kööööp är mitt tips för de kommer ta slut fort!

Bilder: Simplicity

Ha nu en fin söndag! Här ska det bli lite trädgårdsfix inför stundande höst! Tycker det är roligt att se årstidernas skiftningar i vår trädgård och samtidigt göra det fint utefter dess förutsättningar. Jag menar det är ju inte slut med att ”sitta ute med kaffekoppen i handen och lapa sol” än!!

Kramar Jannice