Helt Enkelt trädgård

Idag tänkte jag bjuda er på några bilder från Anna-Malins trädgård! Jag var ju där för några veckor sedan och det var så roligt att få se den färdig! Dels för att det var jag som skickade vidare vår trädgårdsarkitekt Karin till Anna-Malin (så jag tar på stolt på mig lite av den vackra trädgården, haha) och dels för att det är så roligt att se hur en arkitekt tar huset i beaktande när trädgården ritas. Vi har ju en mer romantisk blommande trädgård till det gamla 1700-tals huset. Anna-Malin med familj, som har ett nybyggt hus, har rakare former, mycket grönt gräs och lite mer maskulina val.

Så roligt att se små stilleben och vackra installationer utomhus! Något vi ofta glömmer i våra trädgårdar! Snyggt att Anna-Malin valt de vita stolarna i metallelementet för att ljusa upp och balansera de mörka träslagen och ruffa betonggolvet!

Och jag som tyckt pool har varit *förlåt* lite ”tacky” att ha i vårt avlånga land, hissar genast vit flagg och erkänner ödmjukt att det går ju att få till hur snyggt som helst om rätt person ser till att få in den i helheten på ett snyggt sätt!

Gillar de avgränsande spaljéerna som finns lite var stans i trädgården för att bryta av och skapa rum. Fantastiskt fint!

Den ursnygga blomlådan i rostig plåt har anläggaren Jerry byggt. Det är även han som gjorde våra spaljéer som jag får mycket frågor om.

Bilder: Simplicity

Önskar er en fin söndag! Här ska fixas just lite i trädgården. Ljung och andra höstliga växter ska planteras och lite ogräs ska rensas! By the way – just nu tokrear mina grannar här på kontoret (Utetid) ut alla trädgårdsredskap! Så skynda fynda här!!!

Kram Jannice