Tavelvägg på plats

En glimt från vårt allrum denna onsdagmorgon! Tavelväggen är äntligen på plats! I fredags när lilleman sov middag tog jag fram hammare och spik! Fråga mig inte hur jag gjorde?! Jag körde helt enkelt på känn utan att mäta. Och fint blev det!! Och härligt att äntligen ha det gjort!

Tips! Samla hellre dina tavlor på en vägg än sprid ut dem! Bestäm en linje som är rak, antingen ovan eller under. Eller en som går i mitten av alla tavlor på rad, om du inte har så många. Här har jag jobbat med en rak överkant och låtit tavlorna droppa ner på sidorna av skänken, då vår takhöjd är relativt hög i detta rum! Fler bilder kommer!.

Bilder: Simplicity

Som jag tidigare påpekade i veckan har värmande plädar, filtar och mattor åkt fram. Ljusen är tända och ved är på ingång! Så nu kan hösten greppa oss med sina klor, jag är redo!

Önskar er fin onsdag!

Kram Jannice

Inköpsställen: Tavlorna är från Ikea, Ilva, min Parisbok och personliga. Ramar från Ikea, Rusta och Ilva där också båda lamporna är ifrån. Fågelburar, My Habitation. Vas, Svenskt tenn. Ljusstake på bord, Ikea. Ljusstake på skänk och pennmuggen på skrivbordet, Blackballoon. Den fina fuskpälspläden är från Hemtex och kudden i ljuvlig perfekt senapston och elegant material i siden och bomull från Lou & Friends.