Sista gången (?)

Kanske sista gången ni ser en bild på soffan åt det här hållet? För i måndags bytte nämligen matsal och tv-rum plats med varandra. Anna-Malin och jag satt och jobbade och jag har alltid varit nyfiken på hur det skulle se ut. Dessutom har vi kaminen borta vid matbordet och så här års vill man verkligen kunna njuta av en värmande brasa! Så strax innan vi skulle sluta vår arbetsdag gjorde vi en rokad!! Så nu håller jag mest på att flytta runt saker och få allt på passande platser.

Bilder: Simplicity

Här ser ni även bild på den nytapetserade väggen som nu är uppe. En ljuvlig, mer gedigen tapet i något tjockare material i mustig mullvadston (grått med lite brunstruktur i) har fått ersätta fondvägen i ljus dämpad petroleum. I soffan har mina kuddar med mustigare toner åkt fram och ger värme åt platsen. Fler bilder kommer så klart på möbleringen! Men först ska jag ladda ner lite bilder från helgens styrelsemöte och besök på The Lodge!

Önskar er en fin söndag så ses vi imorgon igen!

Kram Jannice

Inköpsställen. Tapet, Boroson hos Boråstapeter. Soffbord och lila kuddar, Blackballoon (Day Home). Soffa R.o.o.m. Matta, Ikeas Morum (vänt den). Kudde gul, sytt själv. Eifeltorn köpt i Paris, så även böckerna. Brickor, My Habitation och Buddhan är köpt i Köpenhamn för säkert 10 år sedan.